The Green Lab Co. no. 1 tablettenmerk ter wereld!

Heemstede, dinsdag 14 november 2023 – The Green Lab Co. breidt haar ‘Refill & Remix’ tablettenlijn verder uit met tal van personal care producten én een exclusieve lijn aan schoonmaakproducten voor het huishouden. Hiermee is The Green Lab Co. het enige merk ter wereld dat al deze producten in tabletvorm kan aanbieden!

Geen onnodig vervoer meer van water
Vrijwel alle producten uit het personal care schap bestaan voor minimaal 95% uit water en zijn verpakt in plastic flessen. Sinds haar oprichting in 2021 zet The Green Lab Co. zich in om dit te veranderen en zo het personal care schap te verduurzamen. De visie van het bedrijf is: géén onnodig vervoer van water én géén plastic flessen. Het concept van The Green Lab Co. is even simpel als ingenieus: de consument koopt geen volle fles meer, maar slechts kleine bruistabletten. Deze worden thuis met water uit de kraan gemixt, in een fles naar keuze. Na een paar minuten zijn de tabletten opgelost en is het product te gebruiken.

Enorme uitbreiding van tablettenlijn
Het merk was al aanwezig met schapruimte in enkele bekende grote supermarktketens als Albert Heijn, Jumbo en Dirk van den Broek. Vorig jaar lanceerden ondernemers Jos Zonneveld (39) en Maarten Drontmann (38) hun eerste lijn van handzeeptabletten. Deze maand wordt deze tablettenlijn enorm uitgebreid met shampoo, doucheschuim en gezichtsreiniger. Tegelijkertijd brengt The Green Lab Co. ook een hele lijn van exclusieve schoonmaakproducten in tabletvorm naar de markt: allesreiniger, glasreinigervloerreiniger, badkamerreiniger, keukenreiniger én handafwastabletten. Hiermee zijn zij het enige merk ter wereld met zo’n breed palet aan tabletten (36 soorten). Uniek is ook dat je tabletten kan combineren om zo persoonlijke geurcombinaties samen te stellen. Met de 13 soorten handzeeptabletten zijn bijvoorbeeld tot wel 64 unieke geurcombinaties te maken.

The Green Lab Co. zet in op een internationale tablettenrevolutie
The Green Lab Co. is hierin een internationale voorloper. En de start-up valt hiermee op. Mede-oprichter Maarten Drontmann: “Het is prachtig om te zien dat we de laatste maanden vrijwel dagelijks mailtjes ontvangen van geïnteresseerde partijen die met ons willen samenwerken. Dat geeft ons het gevoel dat we de juiste koers varen!”. En het blijft niet alleen bij interesse. Nog deze maand zijn de producten van The Green Lab Co. verkrijgbaar in alle 200 winkels van Holland & Barrett in Nederland en starten ze vanaf februari 2024 in ruim 100 Coop Norge winkels in Noorwegen. Je kunt ook bij verschillende retailers in Nederland, Scandinavië, België, Spanje en Duitsland terecht voor je favoriete tablet van The Green Lab Co.

One-stop-shop voor elk huishouden
De afgelopen maanden heeft het bedrijf dus flink ingezet op doorontwikkeling en verbreding van hun propositie. “Met deze stap wil The Green Lab Co. een echte one-stop-shop voor het hele huishouden worden.” aldus mede-oprichter Jos Zonneveld. Maar het houdt hiermee niet op. ‘”Het is ons doel om uiteindelijk alle waterbevattende personal en home care producten in tabletvorm te kunnen aanbieden aan de consument”. Reeds in ontwikkeling is bijvoorbeeld scheerschuim.

De producten van The Green Lab Co. zijn te koop via de website. Per stuk verpakt of in abonnementsvorm. Verder zijn de producten verkrijgbaar in de daarvoor geselecteerde supermarkten en andere retailers.

Neem contact op met Maarten Drontmann en Jos Zonneveld om toegang te krijgen tot onze PERSKIT – [email protected].