SALES / MARKETING STAGE

Wil jij als Sales & Marketing Intern helpen een Duurzaam Personal Care Merk in de markt te zetten? Bij The Green Lab Co. ontwikkelen wij 100% duurzame producten als handzeep, shampoo en baby wipes voor klanten als Albert Heijn, Jumbo, Dirk van den Broek, etc. Ben jij ondernemend en wil je impact maken? Kom dan stage bij ons lopen!

THE GREEN LAB CO.

The Green Lab Co is een startup met hoge ambities. We zijn een bedrijf dat volledig duurzame personal care producten ontwikkeld en op de markt brengt voor een prijs die betaalbaar is voor een breed publiek. Denk hierbij aan handzeep, handgel, baby wipes en shampoo. De producten worden onder ons eigen label, maar ook onder private label geproduceerd. Naast de grote retailers verkopen wij ook aan kleinere verkooppunten en via onze eigen online kanalen. We opereren in Nederland, maar zetten inmiddels ook voet aan land in andere Europese landen.

Wij werken elke dag hard om The Green Lab Co. tot een groot succes te maken! We houden van aanpakken en impact maken en dat is elke dag merkbaar. Niet voor niets willen we direct ook de Europese markt op. Duurzame impact maken heeft pas zin als je een groot bereik hebt, vinden wij. Daarnaast houden we ervan om successen te vieren en borrelen we op vrijdag.

Het is een dynamische omgeving waarin we ideeën en inzichten snel tot uitvoering kunnen brengen. Als we vandaag iets verzinnen kan het morgen live gaan!

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, maar vooral ook ondernemende studenten die het mooi vinden om ons te helpen ons merk verder op te bouwen. We verwachten van onze stagiair(e)s dat ze pro-actief sales en marketing activiteiten verrichten. Proberen onze producten te verkopen aan (kleine) retailers, zoeken naar nieuwe verkoopkansen, marketing uitingen bedenken, advertentie kanalen beheren en onze social media kanalen bedienen. Uiteraard zijn wij er om de nodige begeleiding te geven in elk van deze aspecten. Maar wij geloven erin dat je het meeste leert door “gewoon te doen”!

Op ons kantoor in Heemstede (direct aan station Heemstede-Aerdenhout) zit een klein, enthousiast en gedreven team. De sfeer is er informeel, relax en ondernemend.

Kortom een mooie functie waarbij je “met de poten in de klei” staat. Je hebt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor het creëren van eigen projecten.

WAT BIEDEN WIJ?
  • Een flexibele (minimaal 4 dagen per week) stage binnen een startup
  • Mogelijkheid tot het opdoen van veel ervaring in een korte tijd!
  • Mogelijkheid tot het helpen bouwen van een nieuw personal care merk dat de Nederlandse en Europese markt wil veroveren.
  • Stagevergoeding van €325,- per maand
  • De startdatum: in overleg
WAAR WORDEN WIJ NOG MEER BLIJ VAN?

Zit jij vol energie en wil je met ons The Green Lab Co. naar the next level helpen? Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) waar het volgende op van toepassing is:

  • Minimaal HBO niveau
  • Grote Sales en Marketing interesse (en liefst ook opleiding)
  • Minimaal voor de duur van 6 maanden beschikbaar
  • En je houdt ervan om pro-actief bezig te zijn

Lijkt dit je allemaal wel wat? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met jouw c.v. en dan nemen wij contact met je op.

We kijken uit naar jouw reactie!