Betaling, verzenden en retourneren

De verzendkosten voor een bestelling tot €45 euro zijn €5,95 euro. Voor bestellingen boven de €45 euro is de verzending gratis!

Je kunt natuurlijk niet wachten om je nieuwe product uit te proberen. Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden binnen 2-3 werkdagen verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Je hebt na ontvangst van onze producten 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen.

Helaas, je kunt je bestelling na betaling niet meer annuleren. Het retour sturen van je bestelling is wel mogelijk, maar daarbij geldt dat deze retourkosten door de klant betaald moeten worden.

Wat goed om te horen dat je zo blij bent met onze producten! Je kunt onderaan de productpagina van de producten die je hebt besteld een review achterlaten. Daar zijn wij heel blij mee!

Contact

Om alvast antwoord te geven op de meest gestelde vragen hebben wij een FAQ(LINK naar FAQ) gemaakt. Als je vraag hier nou niet tussen staat, kun je ons altijd even een mailtje sturen zodat wij alsnog je vraag kunnen beantwoorden!

Nee, nog niet! Wij liggen op dit moment in de Albert Heijn, Jumbo en Lidl. Maar wij hebben ook onze eigen webshop waar je je producten van The Green Lab Co. kunt kopen.

Leuk dat je ons wil ontmoeten, maar dit is het adres van het hoofdkantoor van The Green Lab Co.. Als je ons nou eens een keer zou willen spreken kun je een e-mail sturen naar [email protected] en daar proberen wij zo snel mogelijk op te reageren.

Wat leuk om te horen dat je een samenwerking ziet zitten! Onderaan elke pagina staat ‘zakelijk samenwerken’. Hier kun je een formulier invullen en daar zullen wij zo snel mogelijk op reageren.

Product

Met ons unieke concept van remix & refill kun je je eigen heerlijke geur combinatie maken en zo kom je erachter welke geur het best bij jou past. Je hebt keuze uit 12 geuren, waarmee je dus maarliefst 66 geur combinaties kunt maken!

Door onze unieke pomp is deze ook volledig recyclebaar. In tegenstelling tot onze concurrenten bevat onze pomp geen metalen veertje en geen glazen balletje, waardoor de gehele verpakking van de vloeibare handzeep 100% recyclebaar en circulair is.

De verpakkingen van de Handzeep Tabletten van The Green Lab Co. zijn gemaakt van papier en kunnen daarom bij het oud papier, zodat deze weer gerecycled kunnen worden tot nieuwe verpakkingen.

Door de Forever Zeeppomp regelmatig om te spoelen en schoon te maken, zou de Forever Zeeppomp echt ‘forever’ mee moeten gaan. Klik hier voor de onderhoudstips voor jou Forever Zeeppomp.

Op onze website staat bij elke productpagina een instructiefilmpje over de wijze waarop een product gebruikt moet worden. Volg deze stappen om volop te kunnen genieten van de producten.

Als je de stappen volgt zoals deze staan beschreven op de productpagina, hoef je de Forever Zeeppomp zonder dop slechts 15 minuten te laten staan en dan is die klaar voor gebruik!

Dit is zeker mogelijk! Wij hebben een lijst gemaakt met alternatieve zeeppompen die geschikt zijn voor het gebruik van onze Handzeep Tabletten. Klik HIER voor de lijst.

Natuurlijk! Het zou onnodig zijn om je elke keer een nieuwe zeeppomp te laten kopen. Onze Handzeep Tabletten zijn ook los verkrijgbaar en deze geuren kun je allemaal remixen & refillen.

De ingrediëntenlijst van een product staat op de productpagina, hier staan alle ingrediënten die in dat product zitten.

Al onze Handzeep Tabletten zijn even groot, en met één Handzeep Tablet kun je 125 milliliter handzeep maken. Om onze Forever Zeeppomp helemaal te vullen met 250 milliliter zeep, heb je 2 Handzeep Tabletten nodig. Deze Handzeep Tabletten kun je los bestellen en met ons unieke concept remixen & refillen kun je je eigen heerlijke geur combinatie maken.

Als je één Handzeep Tablet van The Green Lab Co. hebt, kun je deze ook gebruiken. Meng deze zeeptablet dan met 125 milliliter heet water. 

Al onze producten zijn veganistisch. Niet alleen goed voor de mens, maar ook voor de dieren en natuur.